Jdi na obsah Jdi na menu

Zpráva kontrolní komise rok 2008

8. 12. 2008
Zpráva kontrolní komise rok 2008


Zpráva byla vytvořena pro účely informování Shromáždění vlastníků o činnosti SVJ v roce 2008 a bude přednesena na Shromáždění vlastníků, která je svolána na 3. prosince 2008.

Na úvod stojí za zmínku připomenout internetové stránky našeho SVJ, o které se výbor, jmenovitě pan Ondra, průběžně stará a doplňuje aktuální informace. Adresa www stránek se dá lehce zjistit na kterémkoliv vyhledávači např. Seznam apod , výbor tyto adresy též rozmístil v jednotlivých vchodech, ale záhy zmizely. Důvod, proč jsou stránky zmiňovány, je ten, že se jedná o poměrně velmi dobrý způsob komunikace jednotlivých členů s výborem a kontrolní komisí. Je zde zřízena možnost diskuze o problémech, je možno podávat návrhy, připomínky apod. Ovšem tato část stránek zeje prázdnotou, což je určitě škoda, internet je v současnosti téměř v každé domácnosti a připomínky či návrhy k činnosti výboru určitě existují.

Dále KK sledovala vývoj prací na zabezpečení zadních vchodových dveří (bývalých kočárkáren). Výbor postupoval dle Stanov, zvolené řešení vyplynulo z nedostatečného zájmu vlastníků .

Pořád přetrvávají jisté komplikace v komunikaci SVJ a správce, letos to byl problém výpočtu vratek ze splátek úvěru na revitalizaci, týkajících se těch vlastníků, kteří si okna měnili na vlastní náklady. Zde správce opět nebyl ochoten nebo schopen tyto údaje zpracovat a proto výpočet provedl předseda výboru ing. Ondra. Stejně tak podklady pro Měsíční předpis na Příspěvky do fondu bytového hospodářství, nabízí se tedy úvaha, co ještě v budoucnu správce předeleguje na výbor.

KK provedla kontrolu výdajových dokladů, tyto jsou předávány správci ke zpracování a náklady jsou prováděny v souladu se stanovami SVJ.

KK neshledala v činnosti výboru v roce 2008 žádné pochybení.

V Hodoníně 28. 11. 2008



……………………………….
K. Ivičičová,předsedkyně KK

 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář