Jdi na obsah Jdi na menu

Zápis z 16. výborovky(52)

25. 11. 2009
Zápis
z 16. schůze výboru SVJ C 12-16, konané 25.11.2009

                
Přítomni:ing Ondra- předseda výboru
       p.Valášek-místopředseda
       ing.Gottlieb-člen.

Přizvaní: pí. Kosíková

Program:
1) Organizace Shromáždění-rozdělení činností
2) Zpráva Kontrolní komise
3) Řešení úhrady neměřené spotřeby tepla
4) Odvoz odpadu ze společných místností
5) Volby-kandidátka-seznámení vlastníků
6) Ostatní (ukončení reklamace RENOVA- prohlídka, požární únikové cesty)

Ad 1) Všem byl zaslán organizační pořádek z loňského roku. Bylo dohodnuto, že bude zachována loňská organizace  Shromáždění. P. Poláška bude  zastupovat pí Kosíková.
Ad 2) Předsedkyně K.K. zaslala e-mailem Zprávu o kontrolní činnosti a návrh na zřízení termínového    vkladu. Přítomní návrh akceptují.
Ad 3) Neměřená spotřeba tepla v sušácích ručníků v koupelnách v ojedinělých případech má sice malý význam na celkovou spotřebu tepla, ale při jejich větším rozšíření by ovlivnění nákladů mohlo být citelné.(podle výpočtu je spotřeba na sušák cca 1GJ/rok a byt)
    Bylo dohodnuto: Na Shromáždění vlastníků se navrhne, aby spotřeba tepla u bytů se sušákem byla při vypořádání nákladů na teplo zvýšena vždy o 1 GJ.
Ad 4) Odvoz nepotřebných věcí ze společných prostor je zajištěn. Na nástěnky se vyvěsí oznámení s upozorněním, že věci ze spol. prostor musí vlastníci vyklidit do14.12.2009
    Jinak budou odvezeny ve dnech14.-17.prosince  na náklad vlastníka do Sběrného dvora.
Ad 5) Bude provedena volba pouze pí. Kosíkové jako náhrada do výboru za odstupujícího ing.Gottlieba. Náhradu do Kontrolní komise za p. Poláška doposud nemáme . (Do kontrolní komise je možná dle Stanov  kooptace v průběhu roku). Samostatná kandidátka nebude vyvěšena.
Ad 6)  ----Reklamace místně porušené izolace potrubí byla provedena. Není však protokolárně uzavřena. Dodavatel bude vyzván k sepsání protokolu.
    -----Prostor únikových cest na schodištích někteří vlastníci využívají neoprávněně k umístění svých zařízení (stolky, skříňky apod.) Při mimořádných událostech to může znamenat ohrožení lidí při útěku (zakouření schodiště, výpadek elektřiny v noci atd.)
    Obyvatelé budou vyzváni, aby si své předměty přenesli do bytu. Z této zásady se vyjímají pouze nástěnné obrazy a květiny.



Zapsal: ing.Ondra